Skip to main content
Kop van hond, hondenras de Vizsla draadhaar, Hongaarse jachthond

Gastenboek

Welkom in het gastenboek. Leuk dat je hier even komt kijken!!

Wij zouden het erg leuk vinden als je hier even een berichtje achter laat 🙂

Groetjes Odette & Freddy Jerka, Juhar, Tunde & Kimo

Vul hier je bericht in.

10-7-2017 | FIEN – CATHERINE – YOTTE: TOELE REGGHE VALLEY

Lieve Odette & Freddy, familie en woefjes, Hoe moet je iets beschrijven wat je eigenlijk niet in woorden kunt omvatten. Hoe druk je je diepste gevoelens van je hart uit ? Laat staan, je hart te verwoorden. Odette, zonder woorden maar ik weet dat je ons snapt. We weten dat je ons kan aanvoelen. Bedankt aan jou, je familie en de woefjes voor het hemelse, het mooiste wonder op aarde. Want dat, dat is Toele voor ons ! Dus ik herhaal zonder woorden maar eindeloos zonder einde en oneindig zonder grenzen DANK JE WEL ! Voor altijd zijn wij je eeuwig en oprecht vanuit het diepste van ons hart DANKBAAR. Dankbaar voor zo een prachtig, mooi, gevoelig, zacht, fantastisch niet te omschrijven nog uit te drukken wonder ” Toele “. Dank je wel ! Catherine & Fien & Yotteke & Toeleke

11-8-2016 | HELEEN: TEO

Hoi Odette en Freddy, Nou, morgen is het dan zover! We halen Teo op!!! Het laatste, nog “thuiswonende” pupje van mooie, lieve Juhar. De eerste keer dat we langskwamen werden we verwelkomd met koffie en een net gebakken cake. En deze gastvrijheid is een constante gebleken. Geen kortstondige afspraak of tijdstip was te veel en we konden zo lang als we wilden tussen de pupjes (en mama) zitten als we wilden (bijna bij het gênante af!). Onze Field Pippa en 3-jarige tweeling liepen net zo relaxed tussen jullie gesocialiseerde en opgevoede honden. Ook op vakantie werden we op de hoogte gehouden d.m.v. (overigens hele mooie) foto’s voorzien van leuke anecdotes. Nog niet eerder meegemaakt maar wel heel goed dat ook jullie een zegje hebben in de toezegging van de pups. Jullie kennen de hondjes tenslotte beter dan wij en zo hebben wij niet het hondje gekregen waar ons verstand naar uitging maar wel ons hart! Ze krijgt het goed hoor, jullie/onze Teo. Dit prachtige meiske gaat ons voor een hele lange tijd heel veel plezier geven. Dank jullie wel voor alle goede zorg!!!

11-8-2016 | CORRIE BORSBOOM: DRAADHAAR VIZSLA

Wat een super gave website hebben jullie ,dat kan ook niet anders met zulke super gave honden. Wat zal je ze missen, we kijken al weer uit naar het volgende nestje.

11-8-2016 | FLOORTJE VAN DIJK: BERICHTJE VAN FLOORTJE

Hallo Odette, We hebben deze week jullie prachtige honden en een hele lieve speelse pup bezocht! Ik had hartstikke veel plezier en ik mocht er lekker mee knuffelen! Daarmee wil ik ook zeggen dat ik het SUUPER leuk had!!! Je hebt ons ook heel veel goede informatie gegeven! Daardoor hebben we nog betere keuzes kunnen maken voor onze toekomstige hond.We kijken er heel erg naar uit om onze pup een warm thuis te geven! Groetjes:Floortje van Dijk! ?

8-8-2016 | PAUL DE SOMER: PUP

Mooi reutje gekregen uit de nest van Juhar en Izidor. Goede hoekingen en stuwend gangwerk. Vrij hondje, alert voor geur en beweging. Zal er een fijne jachtgezel aan hebben Odette! Groeten, Paul

3-7-2016 | VAN DER LEE: PUPPY

Bedankt dat we met onze kinderen mochten komen kijken naar de prachtige puppy’s! We kunnen niet wachten tot we onze reu op mogen komen halen. Tot die tijd zullen we in ieder geval regelmatig deze site bekijken! Groetjes Maarten, Marije, Gijs en Noor

2-7-2016 | JOLANDA

Hallo Odette en Freddy Vandaag zijn we wezen kijken bij de pups van Juhar. Wat zien ze er allemaal geweldig uit. We kunnen bijna niet afwachten om over 4 weken onze pup me naar huis te kunnen nemen. Bedankt voor jullie geweldige zorg en de foto’s die we steeds krijgen

30-6-2016 | HEDY TIMMERS : WEBSITE

erg leuke site. Super leuke mensen met een hart voor honden. Ze weten wat ze doen, en waar ze over praten. Dus wil je een leuke pup. Neem contact op met Odette.

27-6-2016 | ANCA

We have a wonderful Puppy from Odette. She will be 5 months old this week and she’s strong, and healthy and very very sweet. I would love to attach some photos but don’t know how… Great web site!!

22-6-2016 | ARRIANNE ROVERS

Hallo Freddy en Odette. Leuke Website. Mooie foto’s.

20-6-2016 | MARJA: WEBSITE

Hoi Odette en Freddy Een prachtige website . Mijn ervaring met Odette en Freddy is super. We werden altijd op de hoogte gehouden hoe met Jerka ging. En later met de geboorte de pups Ook waren er regelmatig foto,s van Jerka en de pups.Dat was echt leuk. We zijn erg blij met Abe hij is heel sociaal en erg slim. Hij luisterde naar zijn naam die we voor hem hadden uitgezocht tijdens ons eerste bezoek. En thuis was hij nergens bang van. Niet van de stofzuiger je kon merken dat ze er veel mee bezig waren geweest. Het is een fijne hond .

20-6-2016 | TINEKE DEN BAKKER

Hartelijk Gefeliciteerd met jullie mooie website ! Ziet er heel mooi uit ! Wij zijn erg blij met onze Dex uit het nest van jullie Jerka. Het is een prachtige lieve hond. We krijgen ook heel veel complimenten over hem. Bedankt Odette en Freddy voor de goede samenwerking . Succes verder met alles !!! Tineke en Johan.

20-6-2016 | DANNY LOMMERSE: LUCA

Gefeliciteerd met jullie nieuwe website ! Onze ervaring met Freddy en Odette is heel erg goed !! De communicatie was altijd erg efficient en snel. Wij zijn heel erg blij met onze Luca uit het nest van Jerka. Hij is prachtig (we horen dat ook dagelijks op straat van wildvreemden als we aan het wandelen zijn), intelligent, gezond en sterk. Voor ons de perfecte aanvulling op ons gezin met jonge kinderen !