Skip to main content

Blog

Nog 7 dagen

Helaas is het alweer een hele tijd geleden dat ik een blog heb geschreven. Door persoonlijke omstandigheden is dit helaas een beetje naar de achtergrond verschoven. Ook het afgelopen jaar is er weer veel gebeurd.

Lees verder

Genieten

Eten plassen, poepen, spelen, slapen, plassen, poepen, eten, plassen, poepen, spelen, etc................................................ .

Lees verder

Supermama Juhar

Juhar valt in de categorie super mama’s. De hele dag houdt ze alle pups in de gaten. De eerste dagen wilde ze met moeite mee naar buiten om haar behoeftes te doen.

Lees verder

Nog maximaal 8 dagen

Ik zit weer in mijn nachtdienst na te denken over wat er weer komen gaat. Nog maximaal 8 dagen en dan is het weer zo ver. Puppy time.

Lees verder

Nog 20 dagen

Nog 20 dagen. Eind december en begin januari is onze Juhar gedekt door Basco vom Furbachtall (roepnaam Max)

Lees verder

Wachten duurt lang

Wachten duurt lang. In Juni zijn we weer gaan nadenken welke hond we zouden willen gebruiken om onze Juhar te dekken wanneer ze in december loops zou worden. We hebben verschillende opties overwogen en contact gezocht met o.a. een grote fokker in Frankrijk en 2 in Hongarije.

Lees verder

Stil in huis

Het is stil in huis. Op dit moment zit ik alleen aan tafel en onze 4 honden liggen rustig achter het huis op hun mat te slapen. In huis is het stil.

Lees verder

Snik snik snik

Snik snik snik, de komende week moet ik afscheid gaan nemen van 17 pups. 2 blijven nog iets langer bij ons. Het was een hele heftige drukke tijd. 19 pups is heeeeel veel werk maar ik heb het allemaal met veel liefde gedaan.

Lees verder